סוכרת נעורים וגילוי איידס

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

25/10/2008 | 17:56 | מאת: אביב

האם אם נבדקתי אחרי חודשיים של קיום יחסי מין לא מוגנים עם נשאית איידס ויצאתי שלילי זה יכול להיות טעות בגלל שמערכת החיסונית שלי חלשה ולא מייצרת נוגדנים עקב סוכרת נעורים? תודה

25/10/2008 | 21:00 | מאת: אלמוני

אני לא רופא ולא מבין בסכרת אבל אני יכול לספר לך שבעברי הייתה לי חברה שחייתי איתה 3 שנים תמימות מבלי לדעת שהיא נשאית (גם היא לא ידעה כמובן) וכמובן שהיו לנו יחסים מלאים "ופוריים במיוחד", אפילו שנה לפני שנפרדנו כשהיא עברה להיות ממצב של נשאית לחולה ממש (וכך גם זה התגלה) קיימנו ייחסי מין מלאים וכשהיתגלה שהיא חולה בחרא הזה והתחלתי להיבדק וכו' הסתבר שלא נדבקתי, נכון שהיה לי כמובן המון המון המון מזל אבל בעיניין האיידס שתדע שלגבר לא כל כך קל להידבק ביחסי מין רגילים (למרות שכמובן תמיד צריכים להיות מוגנים ואי אפשר לסמוך על המקרה שלי)..לאישה יותר קל להידבק מגבר נשא והמבין יבין, כדי שתיווצר הידבקות אצל גבר לא מספיק רק מגע מיני צריך להיות גם מעבר של דם ובכמות מספיקה ממנה אליך וגם אז יש עוד תנאים אבל לא אפרט כאן יותר מידי,.בקיצור לאחר מגע "חשוד" צריך להיבדק בפעם האחרונה מקסימום לאחר 6 חודשים מהמגע כדיי להיות "רגועים לגמריי" וזה נקבע על פי הסטטיסטיקה בעולם אבל לדעתי גם לאחר שלושה חודשים אפשר להיות רגועים כי אם הייתה הדבקה והפכת "לנשא" הגוף שלך חייב לפתח נוגדנים כי פשוט ככה גוף האדם עובד ולפי ההיגיון שלי אין קשר לסכרת שלך בעניין הנוגדנים (אבל תשאל רופא), בקיצור אם לאחר חודשיים יצאת בסדר בבדיקה תתחיל לשמוח אבל כמובן תחכה סופית לבדיקה האחרונה (לאחר שישה חודשים) כדיי שחלילה לא תדביק אחרים במידה ו... וכדיי לדעת שאתה לא בסטטיסטיקה של אלה שהנוגדנים שלהם הופיע מאוחר יותר אבל כאמור שישה חודשים זה המקסימום... אני יודע מה זה לחכות בפחד תאמין לי אני יכול לכתוב על זה ספר הייתי עושה בדיקה כל חודש כמו מטורף וששת החודשים עברו לי כמו נצח (וזה בטח מה שאתה מרגיש עכשיו) אבל יהיה בסדר תנסה לשמור על שפיות ואולי זה ידרבן אותך בפעם הבאה לא להיות פזיז ולעשות שטויות מהסוג שעשיתה...הרבה בריאות, האלמוני

הייתי מבצע בדיקה נוספת בעוד חודש ובעוד 3 חודשים

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר