תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

24/10/2008 | 14:17 | מאת: Azulay

שלום דר רן לין, יש לי בעיה שאני רוצה להתיעץ לגביה: אז ככה, אני בן 17, שוקל 58 גובה173-4 , מתאמן מתחיל בחדר כושר , התחלתי תוכנית אימון למטרת עלייה במסה ותפריט מתאים (עם מאזן קלורי חיובי)ואני מתאמן במכון כחודשיים בערך זאת לאחר שעשיתי דיאטה מ68 קילו וירדתי ל55(בחצי שנה). לפני שבוע עשיתי בדיקת דם לגילוי רמת הטסטוסטרון והגיעו התוצאות ,הייתי אצל הרופא שאמר לי שרמת הטסטוסטרון אצלי נמוכה (אני חושב שהוא אמר רמה 5 או 7 )מאוד ביחס לגברים ( ועל אחת כמה וכמה ביחס לנער בגילי...) הוא אמר שיש לקבוע עוד תור לרופא אנדוקרינולוג והוא יעשה לי בדיקה וככל הנראה יתנו לי כדורים\ זריקה... חזרתי הביתה התקשרתי לקבוע תור והמועד הכי קרוב זה9/11 ... מה אני אמור לעשות עד אז?(עוד חודש) האם כדאי לי להמשיך להתאמן (עלייה במשקלי עבודה בחדר כושר בקושי הייתה) עד עכשיו (כנראה בגלל הרמות הנמוכות של הטסטוסטרון)... זה נורא מרתיח שצריך לחכות חודש.... מה לדעתכם כדאי לי לעשות בינתיים בנושא האימון והתזונה?

לא קובע עמדה לגבי חדר כושר אבל כן הייתי חוזר על הבדיקה לראות אם אין טעות של המעבדה. זה דבר ראשון לאחר מכן - אם אכן ישנה בעייה הייתי מוסיף לבדיקה בדיקת פרולקטין FSH ן LH בדם

31/10/2008 | 09:03 | מאת: azulay

אלו שאר תוצאות הבדיקה LH0.7 TSH 1.9 FSH 7.1 TESTOSTERONE TOTAL 5.2 הופנתי לבדיקה חוזרת שתוצאותיה אקבל ב 27/11 שזה לאחר התור אנדוקרינולוג, האם לדעתך האנדוקרינולוג יוכל להתחיל טיפול במידה ואין לו עוד תוצאות של הפרולקטין? כמו כן אשמח לדעת מה את מסתייג מלתת חו"ד על נושא האימון. תודה רבה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר