השתנת יתר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

22/10/2008 | 12:18 | מאת: שי

שלום רב , אני בחור בן 44 עם היפוספדיאס,סובל מכאב באשכים - מזה שנים רבות סובל מהשתנת יתר , מעל ל- 20 השתנות ביום , לפעמים יותר , בלילה לא קם להשתין , מבדיקת אולטרסאנד שתן , נפח השלפוחית 497 סמ"ק , לאחר התרוקנות 84 סמ"ק , אחרי 5 דקות התרקנות נוספת של 56 סמ"ק , בדר"כ כמות השתן שאני מטיל היא בסביבות ה- 100 סמ"ק . ערמונית קטנה ורגישה. נסיתי לעשות בדיקת ארודינמקה אולם לצערי עקב כאב עז לא הצלחתי לעבור את הבדיקה , אני די סובל ופשוט מתקשה לנהל סדר יום נורמלי , מה עלי לעשות?

30/10/2008 | 00:13 | מאת: משיפז

שלום שי ברצוני לעודד אותך ולאמר לך חד משמעית ניתן להקל על הסבל שלך בעזרת תוספי תזונה טיבעיים לחיזוק בלוטת הערמונית הרגיזה והרגישה שלך. אם תיבחר ביעוץ לפיתרון בעיתך בשורשה צור קשר 0523346670 וצפה באתר שלי www.meshipaz.com בכבוד משיפז

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר