איבר עקום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

20/10/2008 | 09:56 | מאת: דניאלד

לפני כשנה הרגשתי בקצה איבר המין מעין גוש בגודל אפונה, נגשתי לרופא אורולוג ולטענתו זה ככל הנראה משהו לא מסוכן ונתן לי כדורים(אמר שייתכן שזה נובע מזהום תת עורי) מאז אותו ביקור ניכר כי הגוש ירד לכיוון הבסיס, וכי איבר המין נוטה כעת לכוון ימין מאמצע האיבר מעין בננה , דבר שמביך מאוד אני נשוי עם ילדים מעל ל 35 מה עלי לעשות תודה

היתי חושב שבשלב הזה כדאי שמישהו יראה אותך אורולוג הכוונה

לגבי האבר העקום צריך להתרשם - כדי לדעת האם ישנה בעייה בקיום היחסים אם לאו

30/10/2008 | 22:01 | מאת: דניאלד

רציתי להדגיש שבבוקר אני מרגיש כאבים קלים באזור, האם יש חשש שאצטרך ניתוח?

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר