התיעצות לגבי איידס

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

18/10/2008 | 17:27 | מאת: המסכן

לפני כחודשיים פחות שבוע קיימתי יחסי מין מלאים עם יצאנית נגועה בכל סוגי המחלות נרקומנית, איידס וכו'. לאחר החדירה באמצעות קונדום הורדתי את הקונדום בלי לגעת בה והגעתי לסיפוק באמצעות אוננות. לאחר מכן כשהגעתי הביתה ובאתי לזרוק את הקונדום הבחנתי בסימני דם עליו. הם היו מבחוץ אבל לאחר ניתוח שרשרת הארועים הבנתי שכאשר מורידים את הקונדום הוא מתהפך אז הבנתי שהקונדום שייך לה. העלתי את הקונדום עמי הביתה ומלאתי אותו במים בשביל לוודא שהוא לא נקרא.. וכך שכחתי מהארוע. אבל עכשיו יש לי שפעת מפחידה ששבועיים שום דבר ממה שהרופא אמר לי לא עוזר ויש לי חשש כבד לזה שנדבקתי באיידס. אני לא יודע מה לעשות.. :(

18/10/2008 | 17:28 | מאת: המסכן

בטעות רשמתי "קונדום שייך לה" התכוונתי לכך שהדם שעל הקונדום היה שייך לה

היבנתי את זה אם אתה היית משתמש בקונדום ממנה בכלל היית חושב שמשהו לא בסדר אתך אתה חייב לנו תשובה

מאוד סביר לי שלא נדבקת מעבר לזה שאתה עשית מאה אלף טעויות אבל - לך מחר על הבוקר להיבדק - ותהיה לך תשובה מיידית אתה חייב לכל הפורום תשובה שהכל בסדר כדי שנהיה רגועים אתך

18/10/2008 | 20:01 | מאת: המסכן

תודה דוקטור.. לאן אתה ממליץ ללכת לקבלת תשובה מיידית? לא איכפת לי לאן ללכת העיקר שמחר על הבוקר אוכל לדעת את התשובה

18/10/2008 | 20:01 | מאת: המסכן

תודה דוקטור.. לאן אתה ממליץ ללכת לקבלת תשובה מיידית? לא איכפת לי לאן ללכת העיקר שמחר על הבוקר אוכל לדעת את התשובה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר