הגדלת הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

13/10/2008 | 15:54 | מאת: שלום

שלום רב, בוודאי כבר שאלו את השאלה הזו רבים לפני, אך הנני מבקש את דעתך על מכשיר האנדרו פינס , האם זה נכון שהוא מאושר רפואית וישנן תוצאות ? ומה הם בכלל האופציות (תרגילים) להגדלת איבר המין (מאחר ואני ממש לא מרוצה משלי)? אני מאוד מתעניין ורוצה לבצע , אך איני יודע מה... בתודה מראש

13/10/2008 | 16:22 | מאת: נסיון

שלום לך, לא רשמת מה גודל האיבר הנוכחי שלך, בכל מקרה ראה פורום סקסולוגיה תחת מניות ופוריות בפורומים בתחתית העמוד ותראה את התשובה שלי - מנסיון.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר