שלום ד"ר שלחתי לך הודעה בקשר לגוש\נפיחות באיבר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

10/10/2008 | 00:40 | מאת: עומרי

שלחתי הודעה לפני כשבוע על נפיחות גוש שצץ אצלי בשבועיים שלושה האחרונים בדיוק במרכז האיבר, עפ המלצתך, נבדקתי אצל אורולוג, הוא טוען שהדבר נובע מגוש שומני ש"התפרץ" החוצה ולכן הדבר נראה כמו נפיחות\גוש שומני.. מה שהוא המליץ זה להשאיר את זה ככה.. יכול לחלוף ויכול שלא.. אם יהיו כאבים אז ניתן לבצע "ניתוחון" כהגדרתו להוצאת הגוש המציק.. מלבד זאת הד"ר אומר כי הדבר יכול להוות יתרון לעינוג בת הזוג:).. מה המלצתך בנידון? לנתח להשאיר, אני קצת מודאג מהעניין.. מה עוד שבזיקפה הגוש נהיה בולט יותר..

בלשב הזה כדי להיות הוגן ולזהות את המחלה או הבעייה אתה כבר צריך להגיע אלי לבדיקה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר