און גברי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

08/10/2008 | 05:45 | מאת: יצחק

אני בן 45 גרוש חי עם בת זוג חדשה עד לפני שנה הייתי מלא און והיו לנו חיי מין מטריפים אך בשנה האחרונה עקב בעיות קשות ולחצים עקב הגירושים , עבודה ובעיות כלכליות חלה ירידה דרסטית בזקפה אצלי ולעיתים מצב של off מוחלט . ניסיתי תכשירים בשוק החופשי ( סטיבו וכדומה ) שעזרו . מה ניתן לעשות ????????????????????????????????????????

אתה אומר את הדברים הנכונים הקשורים באמת לבעיות שיש לך עם ההפרעה בתפקוד המיני - ולכן נראה לי שהבעייה אינה בהכרח אורולוגית PER SE אלא להפך - בעייה מורכבת פסיכולוגית בעיקרה וכך יש לטפל בה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר