כאבים לאחר גמירה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

08/10/2008 | 00:49 | מאת: ישי

שלום רב את השאלה הזאת כותב גם בפורום פרוקטולוגיה, מפני שלא ידעתי לאן היא מתאימה יותר. אני בן 23 זו תקופה ארוכה שלאחר שאני גומר, ולפעמים גם לפני, יש לי כאבים באיזור פי הטבעת. קשה לי להגיד בדיוק באיזו נקודה, הכאבים לא חדים, אלא יותר אי נעימות, ולפעמים גרד. בדר"כ הכאבים נמשכים כחצי שעה לאחר הפורקן ונעלמים, אך לא תמיד, לפעמים הם מלווים אותי במשך היום. מה יכולה להיות הסיבה? והאם יכול להיות שיש קשר לכך שאני מונע את הגמירה מס' פעמים עד שאני מגיע לפורקן? תודה רבה מראש

כמובן אפשר לבדוק את השאלה גם במישור הפרוקטולוגי כפי שאכן עשית אבל נראה לי ששוה לבדוק האם ישנה בעייה פרוסטטית שמתאימה לתיאור שאתה מציין

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר