תרבית זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

07/10/2008 | 23:18 | מאת: אבישי

ד"ר שלום, ביצעתי תרבית זרע ולהלן התוצאות: חיידק str.agalactiae gr b אנטביטויקה ampicillin רגישות S תשובה 0.12=> חיידק str.agalactiae gr b אנטביטויקה clindamycin רגישות S תשובה 0.25=> חיידק str.agalactiae gr b אנטביטויקה CAFAZOLIN רגישות S תשובה 8=> חיידק str.agalactiae gr b אנטביטויקה ERYTHROMYCIN רגישות S תשובה 0.25> חיידק str.agalactiae gr b אנטביטויקה PENICLLIN רגישות S תשובה 0.03=> חיידק str.agalactiae gr b אנטביטויקה TETRACYCLINE רגישות R תשובה 16=< חיידק str.agalactiae gr b אנטביטויקה VANCOMYCIN רגישות S תשובה 0.5=> אודה לך אם תגיד לי מה בדיוק יש לי ואיזה טיפול אני אמור לעשות יש לציין שאני ואשתי רוצים להתחיל טיפול פוריות תודה

זה מראה שהחיידק רגיש לכמה סוגי אנטיביוטיקה לא ברור לי מה הרופא שלך בחר

10/10/2008 | 22:58 | מאת: אבישי

תודה האם החיידק הזה הוא מסוכן? האם זה יכול לגרום לבעיות ב

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר