שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

05/10/2008 | 08:17 | מאת: איתן

ד"ר שלום, בן 30.לפני שבועיים לערך החלה אצלי צריבה קלה במתן שתן (בקצה הפין) מלווה בתדירות גבוהה של מתן שתן(כמויות קטנות כל פעם) עם בעיות קלות בזיקפה ואי נוחות באזור האשכים/גב תחתון. אותן תופעות בדיוק היו לי לפני שנה (התופעות עברו לאחר חודשיים). נדמה לי שבשני המקרים הבעיות החלו לאחר קיום יחסי מין אבל אני לא בטוח. כל התופעות מינוריות ולא מהותיות אך עדיין מה זה יכול להיות? תודה.

מתאים ביותר שהתופעות אחרי יחסי מין אבל לא פרטת האם יש ממש בחששות האלה כדי שנוכל לייעץ לך מה לעשות

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר