בעייה קשה להגדיר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

04/10/2008 | 17:39 | מאת: רם

טוב אז הבעיה היא כזאת. לאחרונה הבחנתי בשני דברים 1. בזמן קיום יחסי מין ..כמות נוזל הזרע שיוצאת לי מאוד מועטה. אני לא יודע למה. הבנתי שהכמות צריכה להיות פחות או יותר של כפית וזה לא מגיע לזה. 2. ההנאה שלי ממין פחתה פלאים. ההרגשה כבר לא אותו דבר ואני לא יודע גם למה אני בן 25 שומר על כושר לא מעשן.. אין לי מושג מה קרה. התוכלו לסייע?

הייתי עושה בדיקה הורמונלית של טסטוסטרון פרולקטין וFSH הייתי באמת בודק בדיקת זרע לפוריות לראות אם אני מדמיין את כל מה שאתה אומר או שיש ממש בתלונות האלה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר