דילגת על שאלתי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

25/09/2008 | 10:28 | מאת: יצחק

בסונר נמצאה אצלי רקמה רכה בדופן שלפוחית השתן (מחבר: יצחק תאריך: 21.9.2008 שעה: 08:51) ===================================================== הגודל 1.5X1.2 מהן האפשרויות העומדות על הפרק במקרה כזה?

מקווה לגלות אותה

27/09/2008 | 12:07 | מאת: יצחק

הרי חזרתי על שאלתי בגוף ההודעה. האם אתה קורא את הכותרת בלבד? אחזור על שאלתי בשלישית, ואם תוכל לענות לי בטובך תשובה עניינית, אודה לך מאוד: "נמצאה רקמה רכה בבדיקת אולטראסאונד בדופן שלפוחית השתן - 1.5X1.2 - מה הן האפשריות העומדות על הפרק במקרה כזה?"

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר