ד"ר לין רן - תשובתך מובילה למציאת פיתרון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

22/09/2008 | 20:43 | מאת: זהו זה

קודם כל תודה רבה על תשובתך ד"ר - זוהי תשובתך ,כדי שתוכל לעקוב ולהמליץ בהמשך : תאריך: 22.9.2008 שעה: 18:30 קישורים ממומנים עכשיו אני מבין למה התייחס האולטרסאונד הקודם - שהוא תקין גם לאשכים אין קשר לאורגזמה או לשפיכה - ולקסטרל כן. כי עקב העובדה שזה מאפשר לך להשתין יתר טוב - זה מאפשר לזרע ליפול לכיס השתן יותר מאשר לצאת החוצה. וכן - הקטנת כמות השפיכה בכלל הבנתי,ומאותה סיבה חששתי בזמנו לקבל תרופה אחרת .מצד אחד הקסטרל - עושה את העבודה...,ומצד שני פוגע בכייף ובאורך האורגזמה,מה שפוגע בהנאת קיום הסקס. מכאן ד"ר ,מהי המלצתך לתרופה המשלבת שתי התוצאות החיוביות ? כאשר קיבלתי בזמנו פרמיקסון -לא ניפגעה כמות השפיכה,אך כיום הכדור לא מספיק לבלימת גדילתה של הארמונית.מהי המלצתך?

לא הייתי מתעסק עם פרמיקסון עכשיו הייתי נשאר עם הקסטרל בלבד

27/09/2008 | 11:39 | מאת: זהו זה

תודה ד"ר .הישארותי עם הקסטרל מנציחה את מצב מיעוט השופכה בסקס.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר