חשש מבדיקת cystoscopia

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

18/09/2008 | 18:21 | מאת: אני

שלום ד"ר הופניתי לבי"ח עירוני לביצוע הבדיקה.משהיבנתי שבכוונתם לבצע את הבדיקה ללא הרדמה,ביקשתי עם. יש לי סף כאב נמוך (ידוע לי ע"פ טיפולי השיניים המרובים שעברתי ובדיקות פולשניות אחרות...). איני מעוניין לחוש כלל בכאב,ואז עולה נושא ההרדמה. ידוע לי שיש שלוש אפשרויות לכך,שלכל אחת מהן יש את מורכבותה. השאלה - איזה סוג של הרדמה אתה ממליץ שלא כואבת גם במהלך ההרדמה עצמה,ועם סיכון מופחת.(יש לי דום נשימה קל בשינה).אולי יש אופציית הרדמה נוספת שאתה מכיר ביעילותה וללא כאבים לפני ובמהלך הבדיקה.תודה.

הבדיקה הרבה יותר טובה בהרדמה אבל כמובן לא כל אחד רוצים להרדים מבחינת סיבוכי ההרדמה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר