ממצאים חשודים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

11/09/2008 | 15:22 | מאת: גבי

ד"ר שלום, לאחר חבלה באשכים נעשה US ונמצא, מעבר לקרע בטוניקה, "שני מוקדים היפואקוגנים (עד1.2 סמ) העשויים להתאים להמטומות (ללא זרימה בדופלר)". כרגע לא יכולים לשלול תהליך נאופלסטי ואמרו לי לחזור בעוד שבועיים לבדוק לאחר שהנפיחות תרד עוד. מה זה אומר "ללא זרימה", אני חושב על זה בהגיון וזה אומר לי שבשטף דם, הדם נקרש ולכן לא זורם. שאלתי היא זו (מלחץ לא שאלתי את הרופא): האם בתהליך נאופלסטי היו רואים זרימה? או שאני בכלל לא בכיוון? תודה

דווקא בתהליך נאופלסטי היו כן רואים זרימה בכל מקרה ההגיון אומר לחכות שבועיים ולחזור על הבדיקה

ביקה תקינה לחלוטין

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר