שלום - שתי שאלות ניפרדות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

08/09/2008 | 08:37 | מאת: זהו זה

הראשונה - תחושה מטרידה של כובד משקל באשכים.כאילו משקולת מושכת אותם מטה. בלילה זה מורגש יותר ,כי אז הכל משוחרר.אז אני נאלץ לאוספם ולהעלותם בתנוחה מוגבהת באמצעות התחתונים.ממה הדבר נובע ומה ניתן לעשות ? השניה - מיעוט נוזל השופכה ואורגזמה קצרה משהיתה קודם לכן.אני בן 58 ולוקח קסטראל אחד בלילה.השינוי החל לאחרונה . ואשמח לדעת האם יש אמצעי לשיפור המצב,אולי סוג מזון/ויטמין היכולים לשפר ?

מה מראה האולטרסאונד של האשכים?

10/09/2008 | 22:46 | מאת: זהו זה

שלום ד"ר רן תוצאת האולטראסאונד הטריה אומרת : שתי הכליות הודגמו בגודל ובמרקם תקינים. מערכת מאספת תקינה ללא גודש. לא הודגמו אבנים. כיס השתן הודגם עם רירית וגבולות תקינים. PV - אין שארית משמעותית.ערמונית הודגמה במישקל 30 גר'. ממתין להמשך תגובתך , בברכה.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר