פצעים מוזרים באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

06/09/2008 | 06:39 | מאת: איש מוטרד

שלום אני בן 21 ויש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי וגם דיי מביישת בבדיקה אצל הרופא. לא יודע אם לקרוא לזה בעיה , אך יש לי על שק האשכים מין נקודות כאלו בתוך העור , אפשר לראות אותם בבירור כאשר מושכים בשערות טיפה הם נראות. כמו כן יש כאלו שנראות מבלי למשוך. ויש אחת ממש בולטת מכולם.. זה כמו גוש שומני לבן שכבר חלק מהעור זה לא פצע שומן שאפשר לפוצץ , ניסיתי לפוצץ ממש אי אפשר. האם יש חשש למשהו ? האם זה משהו מוכר ? מה הטיפול לדבר כזה?

אין בכך כלום ולא צורך טיפול בכלל זה סתם חלק מבסיס של השערות

09/09/2008 | 16:43 | מאת: איש מוטרד

זה כבר ממש כמה חודשים וזה ניראה כאילו משהו שלא הולך לעבור ואין שום שינוי האם ניתן לצרוב את זה ? או שזה אזור מסוכן

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר