testicular pain

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

04/09/2008 | 19:52 | מאת: yaron

אני נמצא כעת בקולומביה וסובל מזה יומיים מכאב באשך ימין המקרין למפשעה ולבטן תחתונה . הכאב הוא עמום ואינו חד לא קשר לפעילות גופנית או יחסי מין. האשך אינו נפוך חם או אדום אך יש רגישות קלה במגע. לפני חודש וחצי נעשה אולטראסאונד מפשעה ואשך ימין עקב חשד לבקע לא נראו לולאות מעי אך יש מעט נוזל באשך הכאב אינו קבוע ובא בגלים האם לפנות לבית חולים או להמתין לחזרה ארצה בעוד חודשיים

האם עשית אולטסאונד אחרי הכאבים? האם זה גם דופלר? מה מנל האשכים כעת?

05/09/2008 | 19:41 | מאת: yaron

not swollen not red not hot small sensitivity when tuched now after more than 48 hours the pain is gone all thats left is some small discomfort at the right growin the US was not dopler the doctor said there is somthing at the right growin area he doent know what but its not bowl loops for sure i did not do the us when it was painful the pain is new

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר