כאב באשך שמאל והתרוממותו

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

04/09/2008 | 02:29 | מאת: אלי

שלום אני בן 20 והסיפור הוא כזה: היום במהלך שביליתי עם חברתי בבוקר הרגשתי כאב באשך שמאל בכל תנועה או נגיעה, אז ניגשתי לשירותים, וראיתי שהאשך השמאלי חסר ולאחר שלחצתי טיפה בבסיס הפין (המקום שממנו הרגשתי את הכאב) האשך השמאלי ירד חזרה לשק האשכים והכל הרגיש חזרה כרגיל. מאוחר יותר במשך היום התחלתי להרגיש כאב אמום באשך שמאל, כאב שהתגבר מאט לקראת הערב. דבר כזה קורה לי לראשונה מה זה יכול להיות? ומה אני צריך לעשות?

04/09/2008 | 18:18 | מאת: אלי

ביום שלמחרת אין לי כאב או כל תחושה יוצאת דופן

אז כתבתי לך - היה רצוי לעשות דופלר אולטרסאונד של האשכים מה מצב האשיכים מבחינת המנח שלהם? השתנה?

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר