ירידת זיקפה בעת קיום יחסים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

31/08/2008 | 18:47 | מאת: דני

אני גבר בגיל 35 עם כמה ילדים, לאחרונה כאשר אנחנו עושים יחסי מין קורה מצב שהזיין שלי מתקשה אבל תוך זמן קצר הזיקפה יורד, ולא מתחדש אחר כך יוצא זרע במצב של חצי זיקפה ולא בתוך הנרתיק אלא בחוץ כי הזיין לא יכול ליכנס. במשך היום יכול להיות מצב של כמה פעמים חצי זיקפה כזה וגם בלילה יש זיקפה, אבל בקיום יחסים מתחיל עם זיקפה חזקה ויורד מהר מאוד. אין לי בעיות עם אשתי אנחנו מאוד מרוצים ואוהב אותה מכל הלב כך שזה לא הבעיה. נא להודיע לי מה ניתן לעשות

ברור לי שיש לך זקפה תקינה מה שאתה צריך זה לגוון את הסקס גם בשמן חדירה - להפסיק ולהמשיך בגיוון אחר ושוב לחדור

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר