שפיכה הפוכה -ד"ר לא התיחסת לשאלתי, אשמח אם תגיבת מ

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

31/08/2008 | 00:35 | מאת: D&D

שלום, אני גבר בן 30, יש לי בעיה שאני אשמח לקבל עליה כמה שיותר מידע או הפניה לחומר קריאה בנושא. כשאני גומר לא יוצא לי נוזל זרע (ניתן לומר שיוצאת טיפה וזהו)נאמר לי שיש מצב שמדובר בשפיכה הפוכה, מה זה אומר? כיצד מטפלים? האם זה מצריך התערבות פולשנית? אני מבקש שוב הפניה למקור מידע או כמה שיותר מידע, אני ובת זוגי רוצים להביא ילד לעולם ורציתי לדעת עד כמה מצב זה ישפיע על יכולתי לממש את הרצון להיות אבא. חייב לציין שהמצב מתסכל ואמח לקבל מידע בהקדם מודה מראש אני.

כדי לדעת אם יש שפיכה הפוכה או לא קודם כל צריך לבצע בדיקה רטרוגרדית בצילוםמי הדמייה - בכל קופת חולים יעשו לך שנית - בדיקת שתן וסרכוז של השתן לאחר קיום יחסים

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר