פרוסטיטיס כרוני .-ד"ר -לא קבלתי תשובה.הודעה 2 .

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

29/08/2008 | 12:11 | מאת: RM

שלום .מזה 5 חודשים סובל מכאבים בגב בתחתון - בבטן התחתונה מקדימה ובכאבים לאורך כל היום בפין לאחר מתן שתן . עשיתי בדיקות אולטראסאונד כליות ,דם ,שתן הכל היה תקין . טופלתי בדוקסילין ,אטופן וצפורל - דבר לא עזר . עכשיו נתנו לי ארקוקסיה 120 מ"ג ל 3 שבועות .היתה הקלה קלה ולא יותר מכך .ע"פ דברי הרופאים כנראה שאני סובל מפרוסטיטיס כרוני . הדבר מסב לי סבל ומקשה על אורח חיים רגיל ! האם ניתן לקבוע בוודאות שאכן זו האבחנה ? איך ניתן לקבוע זאת ? האם יש איזשהו טיפול שיכול להקל ? הכאב מעיק ומטריד ! האם יש עוד בדיקות שאני צריך לבקש לעשות ?? אני בן 38 ובריא בדרך כלל . תודה מראש על תגובתך !!

29/08/2008 | 20:28 | מאת: דליה

כנראה חולי פרוסטיטיס לא מקבלים ולא יקבלו תשובה, הרפואה כלל לא יודעת איך לאכול צרה זו

האבחנה אכן קשה אבל על פי התיאור שלך אני בכלל בכלל לא משוכנע שזו האבחנה בכלל

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר