עצירת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

28/08/2008 | 16:22 | מאת: אסף

שלום אני בן 47 וסובל מעצירת שתן שאני נאלץ לעשותcic כמו כן יש לי בעיה בגב בלט דיסק L5-S1 קל עם לחץ מינמאלי על קדמת השק הדוראלי ויש נא הגבלה בתנועות עם המון כאבים והקרנה לשתי הרגלים השאלה אם הבעיה נובעת מהגב ואם כן האם ניתוח יכול לעזור בשלב זה כי אני לקראת ניתוח ואני לא יודיע מה לעשות תודה על העזרה

מאוד ייתכן שהבעייה נובעת מהבעייה בגב יכול לצערי גם להיות שהבעייה לא תשתפר אבל בפירוש יכולה להיעצר מהדרדרות אם תטפל בגב

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר