שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

28/08/2008 | 11:19 | מאת: נטלי

שלום ד"ר אני ובעלי עוברים טיפולי IVF עקב ספירה נמוכה של זרע. בטיפול ראשון (שהיה לפני 7 חודשים) כל הביציות הופרו והיו עוברים יפים (רק שטיפול לא הצליח) ובטיפול שני שהיה לפני כמה ימים באותם תנאים לא היתה אפילו הפריה 1 !!! היינו בשוק ולא ידענו איך להקל את זה. אני רוצה לשאול אותך האם דבר כזה יכול לקרות בגלל שינוים בזרע ובטיפול הבא זה יסתדר? ובתקופה בין הטיפולים בעלי לקח במשך 3 חודשים תרופות נגד כולסטרול גבוה שנקרה simvastatin- האם זה יכול להשפיע? תודה

01/09/2008 | 08:50 | מאת: ג

לא הכדורים האלה ממש לא ישפיעו וקורה במקרים האלה - פעם ככה פכם ככה מאחל לכם הצלחה השנה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר