שפיך אדום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

25/08/2008 | 00:28 | מאת: ניצן

ד"ר, לפני כשבוע וחצי אוננתי וכשגמרתי הבחנתי כי השפיך שיוצא מהול בצבע אדום. לאחר כמה ימים שוב אוננתי ואז יצא תחילה שפיך רגיל שמיד התחלף בנוזל האדמדם. מאז ניסיתי עוד פעמיים כדי לראות את המצב ופעם אחת הייתה רגילה בלי בעיות ובפעם השנייה והאחרונה שוב כשגמרתי יצא לי נוזל סמיך כמו שפיך רק מהול בצבע אדום. אני בריא לחלוטין ולא סובל משום כאבים(גם בשתן) או חום כלשהו, אני בערך בן 17. אנא עזור לי להבין מה יש לי ומה אפשר לעשות עם זה? והאם נתקלת כבר בתופעה כזאת? תודה רבה.

דבר די ששכיח ויקרה לך אישית פעם פעמיים ואפילו שלוש בחיים ויעבור רק אם זה נמשך צריכים ממש לברר את זה אם אתה עצמך יודע שחוץ מאוננות קיימת יחסים לא נקיים - שווה לעשות בדיקת תרבית

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר