טיפול בכלי דם באבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

23/08/2008 | 13:22 | מאת: משה

אני בן 66 עברתי ניתוח סרטן מעי הגס וכמו כן עברתי הקרנות 2005 מאז אני סובל בכלי בדם באבר המין וכל תרופה שנתן הרופא שלי לא עזר לי .הבקש ממך עזרה אם יש טיפול בכלי דם .תודה

לא כל כך מבין מה אתה סובל בכלי הדם הזה

24/08/2008 | 17:55 | מאת: משה

לכבוד . ד"ר רן לין הכונה שאין לי זיקפה חזקה אחרי שעברתי את ניתוח סרטן מעיים ולקחתי כל מני כדורים שנתן לי רופא אורולוג בגלל זה פונה אני אלך לעזרה. בזמן אני כותב לך בדקתי את הסכרת אחרי האוכל 139 .אם הפתרון האחרון הוא זריקות או

24/08/2008 | 17:55 | מאת: משה

לכבוד . ד"ר רן לין הכונה שאין לי זיקפה חזקה אחרי שעברתי את ניתוח סרטן מעיים ולקחתי כל מני כדורים שנתן לי רופא אורולוג בגלל זה פונה אני אלך לעזרה. בזמן אני כותב לך בדקתי את הסכרת אחרי האוכל 139 .אם הפתרון האחרון הוא זריקות או

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר