יובש בפין ופצע מוזר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

23/08/2008 | 13:13 | מאת: בוש

שלום דר, לפני כשבוע, חברה שלי השבה את תשומת ליבי וזיהתי פצע קטן קטן (כמה מילימטרים), אולי אפשר לקרוא לזה בליטה... בפין, זה לא כואב, זה לא גדול, אין לזה צבע מיוחד, זה לא מוגלתי, לא מגרד, לא כלום, אני לא מרגיש את זה כלל. לחברה שלי זיהו פטריה לפני כשבוע בערך, וקיימנו יחסי מין. מיום שישי (אתמול) בערך, התחיל לי יובש בפין ואני רואה שהוא מתקלף, אבל זה לא שורף או משהו. האם יש סיכוי שזה משהו רציני? אני מאוד לחוץ. יכול להיות שנדבקתי בפטריה? האם יש טיפוליים טבעיים שאפשר לבצע בלי ללכת לרופא? מה אפשר לעשות? האם זה עובר? האם ניתן לקיים יחסי מין במקביל? בתור רופא מומחה, כמו מה זה נראה לך? תוכל לאבחן בלי לראות עפ"י נסינך? תודה רבה, מחכה לתשובה!!!

אם אני מבין נכון זה לא פטריה - אבל כן צריך להיבדק ואם אני צודק אז זה כן עובר ביחסי מין ולכן צריך לשרוף אותו

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר