בלוטת ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

22/08/2008 | 13:40 | מאת: L.E

שלום רב, בלוטת ערמונית חוסמת לי דרכי השטן, לכן זרימת השטן נחלשה. מצב ה-creatin קצת יותר ממותר, כליות תקינות. האם יש צורך בניתוח או אפשר להסתפק בתרופות? בתודה מראש

23/08/2008 | 13:36 | מאת: ראובן

מנסיוני, פשוט תלך להבדק. אני סבלתי מבעיות דומות עד שהלכתי לרופא והסבתר שיש לי בעיה בפרוסטטה (היתה מוגדלת). הטיפול שניתן לי היה טיפול בלייזר ירוק של פרופורציה, אבל זה לא מחייב שזה מה שיש לך, פשוט תתייעץ עם הרופא שלך.

24/08/2008 | 13:52 | מאת: L.E

לראובן, תודה, זאת הבדיוק היתה השאלתי לאחר ביקור אצל רופה אורולוג עם תוצאות הבדיקה. הוא נתן לי תרופה ואמר שלא יהיה לי זרע(לא נורא, הנני בגיל 60). אבל התגובה הראשונה שלו היתה "ניתוח". לכן, התעניינתי, ניתוח או תרופה? ומה זה לייזר ירוק? מחכה גם תשובה מדוקטור לין. בתודה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר