מתבגר מודאג

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

19/08/2008 | 03:31 | מאת: כמה שאלות חשובות

רציתי לשאול אותך ד"ר אם יש לי זיקפה בעלת זווית 110-115% זה נורמלי? הכל בסדר בי או שיש בעיה כלשהי? תודה מראש עוד שאלה סתם סקרנות אם משתמשים בויאגרה אפשר להיכנס להריון? נשמע מפגר אבל אני לא יודע שאלתי מלא חברים ולא נעים לי ואני לא מתכוון לשאול את ההורים שלי על זה חח.. תודה רבה

נורמלי לחלוטין לחלוטין לגבי הויאגרה - אין ממש קשר להריון ולויאגרה אני מניח שהשאלה לא שלך מאחר ואתה ממש לא צרי את הכדור הזה - אולי בעוד 50 שנה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר