דם בשפיכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

17/08/2008 | 13:09 | מאת: דניאל

דר ' רן לי שלום, יש לי 2 שאלות : 1)לפעמיים שאני מגיע לאורגזמה יוצא לי דם בזמן השפיכה , מה זה אומר ולמה זה קורה ? 2) אני בן 27 , אני חושב שיש איבר מין קטן כ 13 ס"מ שהוא עומד , האם יש דרך כל שהיא לטפל בגדול אביר המין כגון ניתוח א מכשיר ה"אנדרו פינס" השיטה הישנה , אני יודע שיש כל מני שיטיות האם יש שיטה שאתה ממליץ ? האם זה עובד בכלל הוא שהכל רק תעשיה של כסף? תודה מראש ,

ראשית עזוב אותך מהניתוח שנית לגבי הדם בשפיכה אם זה חוזר על עצמו - צריך להיבדק

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר