דר' לין, משום מה שכחת אותי מאחור...

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

17/08/2008 | 00:01 | מאת: אייל

אז אשאל שוב פעם: 1. כידוע ,ישנם שני סוגי מכשירים לביצוע ציסטוסקופיה, המכשיר הגמיש, והאחר, הקשיח. שאלתי: האם ישנם סיבות מסויימות, שבהן הרופא יעדיף לבצע את הבדיקה עם המכשיר הקשיח, ולא הגמיש? 2. האם רצוי ליטול אנטיביוטיקה, לפני, או לאחר בדיקת ציסטוסקופיה? תודה, אייל.

השאלה השנייה חיובי לראשונה - ממש ההבדל הוא זניח אם עושים לאנשים צעירים את הציסטוסקופיה בהרדמה מקומית - בטח שצריך לעשות בגמיש בהרדמה מלאה - עדיפות לדעתי לקשיח

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר