אי נוחות בעת ולאחר פליטה....

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

16/08/2008 | 18:55 | מאת: דור

שלום גיל 45 מזה 3 שנים סובל מאי נוחות לאחר פליטה ובעת- מקרין כאב למפשעה עכוז שמאל. לפני כשנה PSA החל לעלות מ- 1 ל 2.7 הומלץ אופלודקס לשבועיים ותוצאות החלו יורדות ל1.8 1.5 1- כעת .(בוצע לפני כשנה אולטאסאונד רקטלי ללא ממצא ברור...) אם זאת אי נוחות ניכרת ואיכות הזרע בירידה... מה עלי לעשות אין בידי האורולוגים תשובה ? האם מישהו מתמחה במצבים אלו...? אודה מאד

מה שאתה מעלה זה דלקת כרונית של הערמונית שמשפיעה על כל הדברים שאתה מציין באמת טיפול אנטיביוטי ממושך

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר