חיתוך צינוריות הזרע - בבקשה, דילגת עליי כבר פעמיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

16/08/2008 | 01:26 | מאת: אמיר

שלום. אני ואישתי הבאנולעולם שני ילדים והסכמנו בינינו שזה מספיק. עד עכשיו אשתי השתמשה בגלולות כאמצעי מניעה. חשבתי על זה ושאלתי את אישתי מה היא חושבת על כך שאבצע חיתוך של צינוריות הזרע. כך לא נצטרך לדאוג במאה אחוז, והיא תוכל להפסיק להשתמש בגלולות. אני לא מודאג כ"כ, אבל היא נלחצה מהתהלי ךואמרת שזה יותר מדי בלתי הפיך. יש לי שתי שאלות: האם התהליך באמת בלתי הפיך בצורה אבסולוטית או שניתן לשחזר (לא משנה העלויות) ? האם במידה וזה אכן בלתי הפיך זה עדיין פוסל אפשרות של שאיבה של זרע והפריית האישה באמצעותו, או שהתהליך פוגם גם בייצור הזרע ? תודה.

התהליך הפיך ב - 60-70 אחוז מהמקרים בניתוח חוזר כמובן בארץ הוא לא מקובל מסיבות שונות בעיקר - חשש מצ'ואיסטי בארצות הברית ובאירופה מאוד מקובלן בדרום מזרח אסיה מאוד מקובל

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר