בקשר לפנייה לרופא

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

15/08/2008 | 13:56 | מאת: דוד21

שלום , אני חייל קרבי בן 21 משהייתי קטן שמתי לב שיש לי בעיות התפתחות יחסית לשאר בני גילי. איבר מיני קטן לעומת אחרים וגם האשכים, אין לי כמעט שיער על הגוף ועל הפנים. מבחינת גודל גופני אני תקין וחזק יחסית. הבעיה הזאת מאוד מפריעה לי בחיים ומאלצת אותי לחשוב עליה כמעט בכל רגע, כמובן בקשר לבחורות וגם במקלחות בצבא למשל זה מפריע לי מאוד. כבר תקופה ארוכה שהבעיה מטרידה אותי ואני חושב מה לעשות, האם לפנות דרך הצבא או לא. ניסיתי בצבא בדרכים עקיפות כלשהן והדבר לא עבד ולכן ויתרתי על העניין. אני מעוניין לפנות לבדיקה בצורה פרטית באזרחוות, הבעיה שאני לא יודע למי לפנות ואיך בגלל שאני חייל, האם לארולוג או רופא אחר, איך לקבוע פגישה וכו'. בבקשה חייב עזרה אודה לכם מאוד, זו באמת בעיה שמטרידה אותי

תמצא זמ - תגיע אלינו או ביום ראשון או חמישי בבוקר למרפאת חיילים אם אין לך הפנייה - גם אז אראה אותך

16/08/2008 | 04:02 | מאת: דוד21

תודה רבה על העזרה!!! רק איפה זה בדיוק ממוקם המרפאה, ולמי עליי לפנות שם?

16/08/2008 | 04:05 | מאת: דוד 21

שאלה נוספת- האם בכל יום ראשון וחמישי? כי השבוע הזה ספציפית אני לא יכול בגלל שאני בבסיס תודה .

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר