למה לא ענית לשאלה שלי?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

15/08/2008 | 13:43 | מאת: אביב

שאלתי שאלה ב- 9.8 שכותרתה: "כאב חד לפני שפיכה". ענית להרבה שאלות אחריה, ולא לשאלה זו. אבקש שתענה גם לשאלתי. תודה.

אני אראה יכול להיות ששאלת שאלה כזו ארוכה שלא היה לי כוח להסתכל עליה

16/08/2008 | 13:20 | מאת: אביב

היה עדיף לולא היית עונה. היותך רופא לא מקנה לך כוח אלוהי, ולא חשיבות דומה. אגב, על-פי אמנת השירות של האתר אתה אמור להגיב לשאלות תוך יום-יומיים, ולא כמו שבחרת לעשות - לאחר 5 ימים, ורק אם השאלה לא מעמיסה על יכולות הקשב שלך. אתה יהיר וחסר כבוד לפונים אליך. אינך מחויב לנהל פורום. אם אין בך רצון לעזור לאנשים בחדווה, אל תעשה זאת.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר