אשך נפוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

14/08/2008 | 11:01 | מאת: ב

שלום. לאחר ניתוח בקע פתוח עם רשת,התנפח מאוד האשך עצמו בצד הניתוח,עם שטף דם,נוזלים וכאבים.הנפיחות הגדולה,שטף הדם והנוזלים ירדו במשך הזמן.אבל כיום,18 יום לאחר הניתוח,האשך עצמו עדיין נפוח ביחס למצבו הרגיל(גדול יותר)עם כאבים במגע במקומות מסויימים בו.בדיקת אולטרהסאונד הראתה תוצאות אלו === בדיקה עלקולית של האשכים:אשך שמאלי בגודל ומרקם תקין.נוזל בכמות קטנה בשק האשכים.הבלטה של אפנדיקסטסטיס עד 8 מ"מ.בצקת ברקמות רכות של סקרוטום משמאל.קיים זרימה עורקית תקינה בשני האשכים.===רציתי לשאול,1.מה אומרות תוצאות הבדיקה?.2.האם ניגרם נזק לאשך?.3.האם יש אפשרות להציל את המצב,ואיך?ובאיזה דחיפות עלי לפעול כדי שלא יהיה מאוחר מידי?תודה רבה.

אני הייתי רואה בזה דחיפות וניגש לרופא המנתח

14/08/2008 | 12:14 | מאת: ב

אין אפשרות לקבל התייחסות ממנו.הייתי רוצה לשמוע את דעתו של הרופא ביחס לממצאים.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר