בדיקה - סיסטוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

14/08/2008 | 10:17 | מאת: גם אני

שלום מבקש לקבל מושג לגבי בדיקה אורולוגית-CYSTOSCOPY סיבת הבדיקה - HEMATURIA,אני חושש לקראתה. שאלותי : 1.האם עדיף לעבור בהרדמה כללית(כאבים בבדיקה וכד')ולא בהרדמה מקומית? 2.האם יש סיכונים כתוצאה מהבדיקה וההרדמה(פיספוסים , חוסר דיוק ,פגיעה פנימית,דימומים וכד')? 3.במידה ובדיקתי תיקבע בהרדמה מקומית,האם אני יכל לשנות זאת להרדמה כללית? ואיך לעשות זאת? 4.האם הבדיקה היא גם בארמונית נוסף לצינור השתן? 5.האם זה כרוך בכאבים לאחר הבדיקה או בסיבוכים? זקוק לדעתכם בדחיפות כדי להרגיעני ולהגביר את ידיעותי לפני התהליך.תודה מראש.

14/08/2008 | 10:42 | מאת: דר רן לין

1,3,4 - כן לגבי השאר וגם השאלות האלה - המטפל חייב להיות זה שעונה לך ראשון על השאלות האלה ואני אחר כך

14/08/2008 | 11:22 | מאת: גם אני

תודה ד"ר חן על תגובתך.לגבי הפניה לרופא המטפל בשאלות האחרות - תגובתו היתה - יגידו לך במקום הבדיקה מה ואיך...,ולכן אין תשובות בידיי ולא ניסיון קודם.אודה אם תשיב לי בכל זאת על יתרת השאלות ואיך לקבל הרדמה כללית.בתודה.

14/08/2008 | 11:24 | מאת: גם אני

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר