אתה יכול רק לתת את שמותיהם?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

13/08/2008 | 13:47 | מאת: בדוי

בבקשה! חיפשתי המון ולא מצאתי אני רק חייב את שם המטפלים! תודה!

שי שחר , קוסמטיקאי מוסמך, מזמין אתכם ה"גברים החדשים" להינות ממיגוון טיפולים אסתטיים באוירה ביתית ונעימה כל הטיפולים תחת קורת גג אחת, חיסכון בכסף ובזמן יקר! חדש במכון:הסרת שיער לטווח ארוך במכשיר קרן אור (IPL )המתקדם בעולם כיום I PULSE, מתאים גם לכהי עור ולשיער פלומתי. מבצעי טרום קיץ ,ללא צורך בהתחייבות לסידרת טיפוליםמראש: ישבן+מפשעות או חזה-בטן -380 שח לטיפול. גב+כתפיים+חצי יד עליונה-580 שח לטיפול טיפולים נוספים לשירותכם: -הסרת שיער בשעווה צרפתית מכל חלקי הגוף -טיפולי פנים חדשניים לכל סוגי העור, טיפולי אנטיאייג'ינג, פיגמנטציה וטיפולים לאקנה- שילוב IPL בטיפולי הבהרה,אקנה והצערת העור(פוטורג'וביניישן) -עיצוב ושידרוג גבות "גברי" -פדיקור רפואי -מילוי קמטי הבעה/שפתיים/בוטוקס, וטיפולים נגד הזעת יתר, ע"י רופאה מוסמכת -איפור מקצועי לאירועים/צילומים -התאמת תכשירי טיפוח יומיומיים במחירים נוחים -הקליניקה ממוקמת בדירה במרכז רמת גן.דיסקרטיות מובטחת לכל מטופל. -חניה בשפע. לפרטים נוספים ,ניתן להתרשם באתר האינטרנט שלי: http://www.newman.allbiz.co.il -לתיאום טיפול מראש, ניתן להתקשר בכל יום עד השעה 22:00 03-7513327 054-6366279

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר