כאב חד במפשעה וירך ימין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

12/08/2008 | 16:29 | מאת: ארי

מזה כשבוע אני מרגיש כאב חד במפשעה בעיקר בצד ימין. בזמן הליכה אני חש גם רגישות מעל איבר המין. הכאב מתגבר בזמן שאני קם מכסא (בעיקר מכסא נמוך כמו ספה או מושב מכונית) וכן בזמן קימה או שכיבה במיטה. שיעול גורם גם כן לפרץ חד של כאב. בבדיקה חיצונית ע"י כירורג לא נמצא סימן לשבר או בקע או ארניה, ובקצרה- אין שום סימן חיצוני. הוא הציע להמתין שבועיים אולם הכאבים חדים ומציקים ומגבילים אותי. עלי לציין שלא זכורה לי שום פעילות מאומצת שעשיתי לאחרונה.

אם הכירורג לא מצא איך אתה רוצה שאני אמצא? בכל אופן באמת צריך לבדוק את הממצאים כדי להחליט

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר