LIPOMA באיבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

11/08/2008 | 20:39 | מאת: ארז

יש לי גולה באיבר המין (מאז ומתמיד) , מתחת לכיפה ,נאמר לי שזה LIPOMA OF SKIN ע"י רופא המשפחה , קיבלתי הפנייה לאורולוג (לצערי רק בעוד חודש) האם זה מסוכן , האם כדאי להוריד את זה ? זה לא כואב ,מה שכן אני לא בטוח אבל זה כנראה גדל במשך השנים. אשמח לתשובה

התשובה בגוף השאלה אם זה מאז המתמיד = לא מסוכן בכלל

08/09/2008 | 22:16 | מאת: ארז

הי , הייתי אצל אורלוג והוא וההבחנה היא אטרומה בחלק הדורסלי תת עורי, האורולוג המליץ להוריד את הגוש ולשלוח לבדיקה פתולוגית (הוא אמר לי שסביר להניח שזה גוש שומן אך למען הסר ספק זה עדיף) מבחינתי מכיוון שהגוש גדל לאחרונה הייתי רוצה להוריד אותו , האם הניתוח הזה נפוץ? עד כמה יש סכנה ? , בכל אופן מדובר באיבר דיי חשוב רב תודות

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר