הקפאה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

10/08/2008 | 18:30 | מאת: דינה

שלום לרופא אבי בן 68 חלה לפני 4 שנים בסרטן הערמונית קיבל טיפולים הורמונים הקרנות כעת שוב המחלה פרצה והמליצו לו לעשות הקפאה שמענו ששני רופאים פה בארץ מבצעים הקפאה שאלתי איזה סיכונים יש אחרי ההקפאה באמת אין שליטה על השתן? מה עם קיום יחסי מין? שמענו גם בעיות בלתת צואה האם תוכל לענות לי על השאלות אודה לך מאוד הרבה בריאות

את כל השאלות האלה - הרופא שמליץ על ההקפאה אמור להגיד לך ולא רק להמליץ אם יש שאלות אחרי הדיבור איתו - אשמח לעזור אבל לא במקומו

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר