פוריות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

07/08/2008 | 18:56 | מאת: יבגי

שלום רב!!! בהמשך לשיחתינו אני מצרף תוצאות של בדיקות זרע : נפח - 4.1 ריכוז - 46*10 תנועה : כללי - 14% טובה - 1% בינוני - 8% איטית - 5% פתולוגיה: כללי - 86% ראש - 71% זנב - 5% צואר - 10% לויקוציטים - 0.5*10 הישרדות: אחרי 3 שעות - 11% אחרי 6 שעות - 7% אחרי 24 שעות - 0% אקרוזום - 65% כיצד ניתן לטפל בבעיה? שמענו המלצות טובות לגבי תוספת תזונה Vitamale, מהי דעתך ?

הבדיקה אינה טובה תוספי תשונה ממש לא עוזרים אבל על סמך בדיקה אחת אני בכלל לא קובע עמדה ורוצה לראות בדיקה נוספת

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר