שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

06/08/2008 | 21:23 | מאת: דוד

ביומייים האחרונים אני חש צריבה בפי השופכה בעת מתן שתן. בנוסף היום בבוקר הבחנתי בהפרשה של נוזל בעל גוון צהבהב בפי השופכה. אני מקיים יחסי מין עם בת זוג קבועה. לפני מספר ימים קיימנו יחסי מין אורליים בעת שזוגתי סבלה מדלקת קלה בגרון. מה עלי לעשות?

תרבית שתן וזרע אצלך תרבית גרון אצלה בינתיים - היתי לאחר הבדיקות שיילקחו - מתחיל טיפול רחב טווח בקינולונים בתקווה שזה יעבוד על החיידקים האלה

07/08/2008 | 22:22 | מאת: דוד

עשיתי בדיקות דם לגילוי מחלות מין קיבלתי זריקת פניצילין וכדורי דוקסלין למשך 10 ימים מה דעתך?

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר