ד"ר שלום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

02/08/2008 | 12:11 | מאת: דניאל

ד"ר שלום, אני שוב כותב פה, מצאתי משהו שתומך בסימפטומים שלי: "הרצועה אשר מחברת את הפין לעצם הערווה ומשתרעת לאורך החלק התחתון של הפין, נחתכת בעת הניתוח להגדלת הפין, כדי לאפשר השתרעות ארוכה יותר של הפין. אך למרות זאת, זה יכול להביא להשפעות מנוגדות, כגון שהפין ישאר במצב "תלויי", אפילו בזמן זקפה, ועוד בעיות אפשריות נוספות. זה הוכח בזמן פיתוח הגוף שהגידים והרצועות יתאימו את עצמם לתרגילי מתיחה נישנים ועל ידי כך (ביישום אותה הטכניקה על רצועות הפין) יהפכו לארוכים יותר ויאפשרו לפין לגדול באורך ובהיקף בנוסף לכך שהרקמות הזקפתיות יגבירו את קיבולת הדם, בעת שהם נמתחים במקביל. אני חושב שהרצועות השתחררו גם אצלי ואני ממש מודאג שהפין ישאר נפול כל החיים, בבקשה תגיד לי שניתן לטפל בזה. תודה רבה

אני חושב שמה שאתה צריך זה לבוא אלינו לבדיקה - ואז תיקח את הזמן שלך שנזב ונדבר

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר