הבהרה של מספר נקודות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

26/07/2008 | 21:28 | מאת: יצחק

כאמור, התשובה שהתקבלה לא מספקת אותי וחבל, מבחינתי לפחות... ''קראתי את כל השאלות והכל אפשרי ונכון'', ומה אני יכול להסיק מכך?, אולי עדיף לא לענות, ואם אחדד את התייחסותי- לפי תשובתך ד''ר, אני מבין שאכן אפשרי להידבק בחיידק האוריאופלזמה מנשיקה פה לפה??? ואכן ניתן להזיק לגוף בלקיחת כמות אנטיביוטיקה למשך עשרה ימים ושוב למשך עשרה ימים??? אודה לך לגבי התייחסות זאת, או שלא- ואולי עדיף! כך או כך- תודה.

28/07/2008 | 20:28 | מאת: סטודנט

1. הדבקה בחיידק זה במהלך מין אוראלי היא אפשרית,מפה לפה-לא ידוע לי. 2. החיידק גורם בד"כ לצריבה (עקצוץ) בקצה אבר המין ולהפרשות בהירות/לבנות. 3. החיידק עשוי לגרום גם לזיהום בדרכי השתן, למחלת מפרקים ולזיהומים/סיבוכים רבים נוספים. 4. ניתן לטפל בחיידק בעזרת תרופות כמו דוקסיצקלין (100 מ"ג פעמיים ביום למשך שבוע), אריתרומיצין (500 מ"ג 4 פעמים ביום למשך שבוע), ואחרות. ...איזו תשובה אתה עוד צריך? בברכה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר