ההתייחסות היא לחיידק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

26/07/2008 | 21:22 | מאת: יצחק

אוריאופלזמה! (''בן דודו של המיכופלזמה כפי שהבנתי) שלום רב, כאמור, מס' שאלות ששאלתי לא נענו- אודה לכם על תשובה, להלן השאלות בשנית: 1- האם ייתכן שהאנטיביוטיקה לא חיסלה את החיידק כעבור 10 ימים בלקיחת 20 כדורים של 100 מ''ג לכל אחד-דוקסילין?, אם אכן ייתכן ואפשרי- האם מומלץ לקחת עוד מנה של אותו הסוג, או סוג אנטיביוטי אחר? (עניתם ''שמשכה בנתון על פי ממצאי נוגדנים בדם''- הרי האורולוג ראה זאת לא?...תמוה בעייני...) 2- אין סיכון בלקיחת מנה נוספת של אנטיביוטיקה? 3- רשמתם שההידבקות היא ביחסי מין- אוקיי, כלומר?, רגיל?, אוראלי?, מה הן האפשרויות?, בנשיקה פה לפה?...וכדומה. 4- וחשוב לא פחות- האם ייתכן שבחורה לא תהיה מודעת לחיידק שבגופה וגבר כמוני יכול ''ליפול'' חד פעמית ולהידבק בכך והסימפטומים מייד יופיעו אצלו ואילו היא תמשיך בשלה ואף תוכל להדביק אחרים?...ואחרים?..ואחרים?... אודה לכם על תשובתכם- רק בריאות. נ.ב העתקתי את הודעתי הקודמת פשוט מכיוון שהיא לא נענתה, אני מקווה שכעת תוכלו לענות לי, תודה. נ.ב נכון לכרגע-26/7 שוב ובפעם השלישית שהעתקתי את ההודעה בכדי לקבל מענה לשאלותיי, מקווה שכעת, אקבל תשובות לנדון- עוד מה- 16/7 תודה רבה.

28/07/2008 | 19:55 | מאת: סטודנט

שלום רב! האם ביצעת תרבית שתן בשנית לאחר שסיימת קורס אנטיביוטיקה? אם היא תהיה חיובית אולי יש מקום להחלפת אנטיביוטיקה? גבר עלול ליפול בבחורה שסובלת מדלקת ולהפגין תסמינים לכל דבר. בברכה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר