בדיקות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

24/07/2008 | 09:15 | מאת: ירון

בן 40 בריא לא מעשן לא עוסק בפעילות ספורטיבית ולא שמן. באחרונה קשיי זקיפה "קלים" פניתי לאורולוג ששלח לעשות בדיקות דם בקובץ מצורף. גם לפני 3 חודשים התוצאות היו זהות לתוצאה המצורפת. מהי משמעות התוצאה של Testosterone total Ichil כל כך נמוך, בבדיקה קודמת היה 1.94 . והיום 2.37 שזה פחות מ-3 ונמוך מאוד. האם זה גם יכול להסביר בעית זקפה בעת החדירה? תודה

זה יכול להסביר אבל את הבדיקה ואת ההגדרה צריך לעשות אנדוקרינולוג

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר