פרופסיה וחשק מיני

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

22/07/2008 | 13:25 | מאת: אלעד

שלום, אני גבר בן 30. מזה כשנתיים אני לוקח כדורים נגד התקרחות (פרופסיה) שעוזרים לי מאד. ידוע כי פרופסיה עלולה לפגוע בחשק המיני. מזה כשנה שהחשק המיני שלי דל מאד. רציתי לדעת מה ניתן לעשות. האם ניתן לקחת כדורים מגבירי חשק בנוסף לטיפול עם פרופסיה? אם כן, איזה? יש לך עצה בנושא? תודה.

אתה יכול לנקוט באחד משני הצעדים או להפסיק בלקיחת התרופה - או לקחת כדורים נופים לשיפור הזקפה

24/07/2008 | 11:35 | מאת: אלעד

אין לי בעיה בקבלת זקפה, הבעיה היא בחשק המיני הדל.. אילו כדורים לשיפור החשק קיימים שניתן ליטול במקביל לטיפול בפרופסיה?

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר