ofladex

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

21/07/2008 | 21:14 | מאת: ראבי

ד"ר שלום, אני בן 46 נוטל אופלדיקס וקסטראל בגלל פרוסטטיטיס. אחרי יומיים של טיפול הופיע לי ביגיד של כף היד כאב וחשתי שם בבלוטה קטנה שמתחילה להפריע לי. אחרי יומיים נוספים חשתי ביד שמאל אותו כאב עם בלוטה קטנה. אני מזיע הרבה, כמעת כל הזמן, וחש חולשה כללית וכאבים מתמשכים בערמונית. יש לציין שכל הבדיקות כולל PAS תקינים. עוד לא חזרתי לאורולוג, האם מה שקורה לי הוא תופעות לואי של התרופות או מעבר לזה. תידה

קשה לומר מה שאתה מתאר לא תמונה אופיינית של תגובה לתרופה. בכל אופן - ייתכן ואם התופעות ממשיכות הדבר הראשון הנכון לעשות זה הפסקת כל התרופות ולראות מה קורה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר